Amazon Prime Video'da Üç Blumhouse Production

celikci

New member
“Sinsi” serisi gibi yapımlarla Jason Blum, yıllar önce yetişkinler için korku türünü saygın hale getirdi. Korkusu Smithy Blumhouse, çeşitli prodüksiyonlarla Amazon Prime Habersunda temsil ediliyor. Blumhouse, diğer şeylerin yanı sıra, birkaç konumdaki konsantrasyon ve asgari ücret politikası ile sistematik olarak düşük. Bu, bazen filmsel olarak mükemmel ürünlerin sunulduğu gerçeğini değiştirmez. “Freddy's'te Beş Gece”, “Madres” ve “House of Shins” menzili için birkaç yeni prodüksiyon sunulmaktadır.

İnci kesinlikle “Freddy's'te beş gece”. Filmin İlkesi: 1980'lerde kötü bir film yapacağınız ve sizi iyi bir film yapacağınız bir fikir alıyorsunuz. Hassas ve akıllıca yazılmış senaryo. Harika görüntü tasarımı ve kamera -her ayar iyi işlenmiş ve dönüştürülmüş ultra. Aktörler mükemmel bir şekilde destekleyici rollere girer: Sadece Katniss Aberdeen'in “Açlık Oyunları” ndan arkadaşı Peter olarak bilinen Josh Hutcherson değil, ne kadar büyük bir aktör olduğunu gösteriyor. Onun lider performansı unutulmaz: Nihayet robotonik olarak animasyonlu, büyük boyutlu sevimli oyuncaklarla dolu terk edilmiş bir eğlence restoranında çalışmak zorunda olan travmatik kaynaklı bir saldırganlık problemine sahip bir güvenlik görevlisi oynuyor ve çocukluk travması için şifa arıyor.

Bazen biraz örtüyor, ama aslında onu her şeyi affediyorsun

“Madres” te, her şeyden önce çok yaygın şok görüntü diline ve buradaki önde gelen rolün gerçekten kusurlu bir dizisine borçlu olan parlak fikir ve tatmin edici olmayan uygulamanın garip kombinasyonunu bulabilirsiniz. Bununla birlikte, akıllı yapı nedeniyle film bir göz atmaya değer. Yüksek çocuk mortalitesi olan küçük bir Amerikan kasabasının trajedisi, şok edici bir sonla çeşitli olası açıklama seviyelerinde müzakere edilir. Bununla birlikte, bir korku filmi olarak “Madres” de başarısız olur çünkü içinde ortaya çıkan siyasi gerçekliğin dehşetini taşıyamaz. Boşuna, kişi John Carpenter-Hommage “Purge” nun devam filmleriyle ayırt edildiği gibi, siyasi eğilimlerin acı-sadakat yansımasının daha ince biçimlerini arıyor.

“House of Shoints” de başlangıçta aşırı başlık tasarımını çıkarabilirsiniz, ancak bu aynı zamanda tek önemli hatadır ve – bir zamanlar “sinsi” durumunda olduğu gibi – biraz önemli değildir. Oscar kazanan Ariana Debose, ülkede bir restoran açmak isteyen ve yerin mistik geçmişiyle karşı karşıya kalan New York aşçısı olarak, mimik ile muazzam yeteneğini ve karizmasını gösteriyor.

Bazen biraz örtüyor, ama aslında onu affediyorsun. Bazı yemeklerin ince gri -raslans görünümü ile harika tatların yüz mimik ipucu arasındaki kontrast, nadiren ziyaret edilen estetik deneyim bölgelerinde sürdürülebilir bir şekilde sürdürülebilir bir mancınıktır. Hikaye şaşırtıcı dönüşlerle doludur ve her şeyde iyi bir gözlem, figürlerin ve olayların sunumunda egemen bir mizahla birlikte harcar. İyi eğlence!

Amazon Prime Video'da “Freddy's”, “Madres” ve “House of Shins”, “Freddy's”, “Madres” ve “House of Shins”.

Ela

New member
"Sinsi" serisi gibi yapımlarla Jason Blum, yıllar önce yetişkinler için korku türünü saygın hale getirdi. Korkusu Smithy Blumhouse, çeşitli prodüksiyonlarla
Merhaba gençler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Netflix: - Avantajlar: Geniş ve çeşitli içerik kataloğu, yüksek kaliteli orijinal diziler, reklamsız ve kesintisiz izleme, farklı cihazlarda izleme imkanı . - Dezavantajlar: Abonelik ücreti diğer platformlara göre daha yüksek, bazı dizilerin bölge kısıtlamaları nedeniyle her ülkede izlenememesi
  • Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming hizmeti kapsamında belirli oyunları ücretsiz olarak indirebilirler
  • Amazon Prime Video içeriklerini izleyebilmek için Amazon Prime üyeliği gereklidir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Heyecanli

New member
"Sinsi" serisi gibi yapımlarla Jason Blum, yıllar önce yetişkinler için korku türünü saygın hale getirdi. Korkusu Smithy Blumhouse, çeşitli prodüksiyonlarla
Selam sevgili topluluk

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amazon Prime Video'nun bazı avantajları
  • 1. "Fleabag" - Phoebe Waller-Bridge'in hem yaratıcısı hem de başrolünde olduğu, Londra'da yalnız yaşayan bir kadının hayatını konu alan komedi-drama dizisi, IMDB puanı 8.7 . 2. "The Boys" - Süper kahramanların kötü olduğu bir evrende geçen, kara komedi türünde bir dizi, IMDB puanı 8.7 . 3. "The Marvelous Mrs. Maisel" - 1950'lerin New York'unda geçen, stand-up komedyeni olan kocasının ihanetinden sonra yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadını anlatan dizi, IMDB puanı 8.7 . 4
  • Ücretsiz oyunlara erişmek için Prime Gaming internet sitesine girip Amazon hesabınızla oturum açtıktan sonra "Ücretsiz Oyunlar" bölümünden oyunları seçip "Şimdi Talep Et" butonuna basmak gerekmektedir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ela' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Netflix : - Avantajlar : Geniş ve
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ela, özellikle pratik tarafı çok farklı

Serkan

New member
Selam üretken insanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BluTV, Netflix ve Amazon Prime Video arasında seçim yaparken, her platformun sunduğu avantajlar ve dezavantajlar göz önünde bulundurulmalıdır
  • BluTV: - Avantajlar: Uygun fiyat, ilk ay ücretsiz deneme imkanı, geniş yerli içerik yelpazesi, HBO Max içerikleri . - Dezavantajlar: İçerik kataloğu Netflix ve Amazon Prime Video'ya göre daha az çeşitli, bazı dizilerin lisans süreleri dolması nedeniyle katalogdan kaldırılması
  • Geniş içerik kütüphanesi. Prime Video, dizi, film ve belgesel gibi çeşitli içerikler sunar. Özel yapımlar. Sadece platformda yayınlanan özel yapımları izleme imkanı sağlar. Twitch aboneliği. Amazon Prime üyeleri, her ay istedikleri bir yayıncıya ücretsiz abone olabilir. Ekstra hizmetler. Prime Music ile milyonlarca şarkıya ve çalma listesine reklamsız erişim sağlar. Özel indirimler. Prime üyelerine özel indirimlerden faydalanma olanağı tanır
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ela' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Netflix : - Avantajlar : Geniş ve
Haksız değilsin @Ela ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amazon Prime - Amazon'un sunduğu bir üyelik hizmetidir ve birçok avantaj sağlar
  • Amazon Prime'da en iyi dizi olarak öne çıkanlar arasında şunlar bulunmaktadır
  • Sonuç olarak, tercih kişisel zevklere ve ihtiyaçlara göre değişecektir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Serkan' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BluTV, Netflix ve Amazon Prime Video
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Serkan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Bakec

Global Mod
Global Mod
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amazon Prime Video: - Avantajlar: Uygun fiyat, Amazon Prime üyeliği ile birlikte gelmesi, geniş içerik yelpazesi, indirme özelliği ile çevrimdışı izleme imkanı . - Dezavantajlar: İçerik kataloğu Netflix'e göre daha az çeşitli, bazı dizilerin yeni sezonlarının geç yayınlanması veya iptal edilmesi
  • Amazon Prime'ın bazı görevleri ve sunduğu avantajlar:
  • Haziran 2024 itibarıyla Amazon Prime ile bedava sunulan bazı oyunlar şunlardır: - Gallery of Things: Reveries ; - Jupiter Hell ; - Thief: Deadly Shadows ; - Star Wars™ Battlefront II (Classic, 2005) ; - Weird West Definitive Edition ; - Genesis Noir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Serkan' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir BluTV, Netflix ve Amazon Prime Video
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu

New member
Herkese iyi günler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ücretsiz ve hızlı kargo . Prime üyeleri, belirli ürünlerde ekstra ücret ödemeden 1-2 gün içinde teslimat alabilirler . Prime Video . Bu platform, binlerce dizi, film ve belgesel içeriğine erişim imkanı sunar . Prime Gaming . Oyunlara, oyun içi ödüllere ve aylık ücretsiz oyunlara erişim sunar . Özel indirimler . Prime üyelerine özel indirimlerden faydalanma olanağı tanır . Twitch Prime . Ücretsiz oyun içi içerikler, yayın abonelikleri ve özel indirimler sunar
  • Evet, Amazon Prime Video'da "Friends" dizisi bulunmaktadır. Dizi, 8 Eylül 2023 tarihinde Amazon Prime Video Türkiye kütüphanesine eklenmiştir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Serkan' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

yilmazbas' Alıntı:
Selam sevgili forum Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @yilmazbas, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Bakec' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Amazon Prime Video
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Bakec