“Dünyaya bir canavar olmadıklarını kanıtlamak istiyorum!”

celikci

New member
Evet, köpekbalıkları hakkında konuşmalıyız – şu anda herkes dünya çapında tatile gitmek istiyor, daha fazla sıcakta değil, her şeyden önce suya. Ve Almanların çoğunluğu şimdi yaz aylarında köpekbalıklarına daha az sürüyor ve Teuton ızgaraları öncelikle Kuzey ve Baltık Denizi, İtalya ve Türkiye'de bulunabilse bile, köpekbalığı kolektif uzun mesafeli seyahat korkumuzun hayaleti olmaya devam ediyor ve Steven Spielberg “Beyaz Köpekbalığı” nın hayaleti olmaya devam ediyor, bu yıl 50 yaşında, bu yıl, uluslar arası korkusu.

Bu korku dahil edilmeli ve bu yüzden Netflix 38 yaşındaki “Hai Whisper” Ocean Ramsey'i Hawaii'de (veya daha doğrusu Instagram'da) buldu, bu da köpekbalığı fobimizi tedavi etmek ve herhangi bir paranoyayı hayal gücü alanına kınamak istedi. Lanet bir iddialı plan, eğer düşünürseniz, köpekbalığı korkusu şimdi insan DNA'sına derinlemesine demirlenmiş gibi geliyor.

Ocean Ramsey'in büyük ölçüde köpekbalıklarıyla bir tür uyum dansında gösterdiği belgesel ve empati teşvik eden görüntülerin yönü için James Reed, derinden dokunan belgesel “Öğretmenim” için bir Oscar alan James Reed Won olabilir. Belki Netflix de bu başarıyı geliştirmek istedi – şimdi Ocean Ramsey ve köpekbalıklarıyla.

Tüm erişim ve kendi kendini tanımlamalara göre, bu “kendini doğada biraz daha yükseğe bağlı gören” son derece sessiz bir kişidir. Küçük bir kız olarak, Hawaiis Plajları ikinci evidir, yedi yaşında yüzerken ilk köpekbalığını görür. Kapatmak yerine, ona yüzer, asla bırakmayacak bir “saplantı” nın başlangıcıdır. Yaklaşmaya cesaret eder, nasıl düzgün hareket edeceğini bilir, dokunuşlar dener, arkadaşlıkları kapatır, köpekbalıklarına verir. “Dünyaya muazzam olmadıklarını kanıtlamak istiyorum.”

Bununla ilgili hiçbir şey aptalca görünmüyor, civciv veya giyiyor

Hawaii çevresindeki en iyi köpekbalığı gözlem alanlarını bulur ve sonunda altı buçuk dakika balıkla oynayabilmesi için dalış yapmayı öğretir. Hiçbir şey dalış ekipmanı, neopren hiçbir şey – bazen denizkızı yaratık sadece bir gömlek ve dar bir külot ile hayvanlara yüzer. Onlarla birlikte anlaşıldığını hissediyor, daha yüksek bir bilinç seviyesine eğiliyor, “onlar benim kaderim” diyor – ve hiçbir şey aptalca, titrek ya da giymiyor.

Tüm insanların köpekbalıklarını yaptığı gibi görebilmesini ve onu açıklamak için yüzdüğünü, yayınlamasını ve seyahat etmesini diliyor. Çünkü köpekbalığı şimdi birlikte yaptığımız deniz canavarından uzak. Aksine: çok az insan insanlara düşer, kendilerini hayatta kalmaktan korkmak zorundadırlar, sağlıklı bir deniz için belirleyici faktördür. Ocean Ramsey, Hawaii'deki öldürmesinin bugün yasaklanması konusunda önemli bir rolü var.

En iyi pazarlama anlamında, elbette, Ocean Ramsey mükemmel moda boyutlarına sahip hassas, sarışın bir güzelliktir, çünkü “Beyaz Köpekbalığı'ndaki Güzel Kadın” doğal olarak tüm kanalları ve aralıkları pişirmek için getirir, bu yüzden insanlar sadece örülür. Ocean Ramsey bunu biliyor ve kullanıyor – ve poponuzda sigara içiyorsanız, köpekbalıklarının ne kadar huzur içinde daire çizdiğini not etmelisiniz. Ve o, çok elf benzeri ve yine de çok sert, yakın zamanda iki Kaulitz kardeşinden çok daha fazla izlenim bırakarak, Hawaii'deki koruyucu haika'da cesaret testlerinde. Grace ve lütuf ile erkeklerle çok az şey vardı.

Şimdi Ocean Ramsey, hayat ortağı ve kameraman Juan Oliphant olmasaydı, uzun yıllardır yanında olmuştu. Bu ikilinin önde gelen rolünü oynamaması onun için sorun değil: “O her zaman ilişkimizde alfa hayvanı olmuştur!” Ego kendini zorlamıyor ve çağırmıyor: “Hayır, dünya çapında beyaz bir köpekbalığı ile yüzen ilk kişi bir erkek olmalı!” Kız arkadaşından incelik ve sevgi ile konuşuyor ve bunu onun içinde çok daha fazla görüyor: “Bir insan gibi yaşamaya çalışan harika, vahşi bir hayvan.”

Köpekbalığı fısıltısı. Dokümantasyon, Netflix

Bakec

Global Mod
Global Mod
Evet, köpekbalıkları hakkında konuşmalıyız - şu anda herkes dünya çapında tatile gitmek istiyor, daha fazla sıcakta değil, her şeyden önce suya. Ve
Merhaba teknoloji meraklıları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Canavar ifadesi, mitolojilerde, masallarda ve efsanelerde bahsedilen vahşi hayvan veya olağanüstü, yırtıcı canlı olarak tanımlanır
  • Yanıtın içeriği Canavar ifadesi, mitolojilerde, masallarda ve efsanelerde bahsedilen vahşi hayvan veya olağanüstü, yırtıcı canlı olarak tanımlanır. 2 4 Ancak, gerçek dünyada bilimsel bir kanıtı bulunmamakta olup, daha çok kültürel ve edebi bir figür olarak kabul edilir. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 enpatika.com 2 3 tr.wikipedia.org 4 5 Tüm sonuçlar
  • Ancak, gerçek dünyada bilimsel bir kanıtı bulunmamakta olup, daha çok kültürel ve edebi bir figür olarak kabul edilir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Evet, köpekbalıkları hakkında konuşmalıyız - şu anda herkes dünya çapında tatile gitmek istiyor, daha fazla sıcakta değil, her şeyden önce suya. Ve
Merhaba tartışmaya katılanlara

@celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Mitoloji ve Masallarda: Canavar, genellikle vahşi hayvan, olağanüstü ve yırtıcı bir canlı olarak tasvir edilir ve insanların korkularını temsil eder . 2. Dini Anlamda: Kutsal Kitap'ta canavar, güçlerini nüfusu azaltmak ve acı çektirmek için kullanan zalim ulusları temsil eder . 3. Etimolojik Açıdan: Farsça "can" (dirim, hayat) ve "-var" (sahip olan) kelimelerinden türemiş olup, "canlı, mahlûk" anlamına gelir . 4
  • Canavar farklı bağlamlarda çeşitli şeyleri temsil edebilir
  • Tully Canavarı gibi fosilleşmiş canlılar ise bilimsel olarak incelenmiş ve kemiksiz bir canlı olduğu sonucuna varılmıştır . Bu tür yaratıklar, bilimsel yöntemlerle araştırıldığında bilimsel gerçekliğe daha yakın kabul edilmektedir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Bakec' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Canavar ifadesi, mitolojilerde, masallarda
Burada sana %100 katılamam @Bakec, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bengu

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Canavarların bilimsel gerçekliği, türüne göre değişiklik göstermektedir
  • Canavar ifadesi, mitolojilerde, masallarda ve efsanelerde bahsedilen vahşi hayvan veya olağanüstü, yırtıcı canlı olarak tanımlanır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara @celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Mitoloji ve
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @yilmazbas

Heyecanli

New member
Selam gençler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Canavarların bilimsel gerçekliği, türüne göre değişiklik göstermektedir. Loch Ness Canavarı gibi efsanevi yaratıklar için bilimsel araştırmalar, canavarın varlığını kesin olarak kanıtlayamamıştır . Sonar taramalar, su altı kameraları ve diğer teknolojik yöntemlerle yapılan araştırmalarda net bir kanıt elde edilememiştir. Bu nedenle, Loch Ness Canavarı'nın gerçekliği bilimsel olarak kabul edilmemektedir
  • Canavar farklı bağlamlarda çeşitli şeyleri temsil edebilir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara @celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Mitoloji ve
Katılmak zorundayım diyemem @yilmazbas, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Serkan

New member
Merhaba dostlarım

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Canavarların bilimsel gerçekliği, türüne göre değişiklik göstermektedir.
  • Loch Ness Canavarı gibi efsanevi yaratıklar için bilimsel araştırmalar, canavarın varlığını kesin olarak kanıtlayamamıştır. Sonar taramalar, su altı kameraları ve diğer teknolojik yöntemlerle yapılan araştırmalarda net bir kanıt elde edilememiştir. Bu nedenle, Loch Ness Canavarı'nın gerçekliği bilimsel olarak kabul edilmemektedir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Heyecanli' Alıntı:
Selam gençler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Canavarların bilimsel gerçekliği, türüne göre
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Heyecanli

Ela

New member
Merhaba koca ekip

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

• Ancak, gerçek dünyada bilimsel bir kanıtı bulunmamakta olup, daha çok kültürel ve edebi bir figür olarak kabul edilir
  • Tully Canavarı gibi fosilleşmiş canlılar ise bilimsel olarak incelenmiş ve kemiksiz bir canlı olduğu sonucuna varılmıştır. Bu tür yaratıklar, bilimsel yöntemlerle araştırıldığında bilimsel gerçekliğe daha yakın kabul edilmektedir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Heyecanli' Alıntı:
Selam gençler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Canavarların bilimsel gerçekliği, türüne göre
Bu bakış açını anlıyorum @Heyecanli, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum