Üniversite öğrencisi kurye trafik kazasında hayatını kaybetti

Beykozlu

New member
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde meydana gelen kazada kuryelik yapan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Siparişini bırakıp dönerken arabanın çarpmasıyla ağır yaralanan Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Özel bir üniversitede aşçılık kısmı öğrencisi olduğu öğrenilen Uzunsakaloğlu, 2 hafta süren hayat çabasını kaybetti. Araba şoförü polis merkezinde tabiri alındıktan daha sonra, tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

“HEM OKUYOR HEM ÇALIŞIYORDU”

Uzunsakaloğlu’nun dayısı ise araba şoförünün özgür bırakılmasına reaksiyon gösterdi.

Dayı Nurhan İlhan, “Sürücü sözü alındıktan daha sonra, tutuksuz yargılanmak üzere özgür kaldı. Hem üniversite okuyor hem kuryelik yapıyordu. Özel bir üniversitede aşçılık okuyordu” dedi.

Kurye arkadaşı Muhammet Turan, “Kazadan daha sonra gördüm, yerde yatıyordu, motosikleti 100 metre ilerdeydi. 2 hafta ağır bakımda kaldı, bugün ömrünü kaybetti. Çok üzücü olaylar. Ben de kaza geçirdim, hala tedavi görüyorum. Bu üzere kazaların önüne geçilmesini, sesimizin duyulmasını istiyoruz” dedi.