Tacizle suçlayıp öldürdü: ‘Sapıktı’ notu bıraktı

Beykozlu

New member
Tekirdağ’da bir kişiyi, kendisini taciz ettiğini sav ederek öldüren kuşkulu tutuklandı.

Süleymanpaşa ilçesi Topağaç Mahallesi’nde yalnız yaşayan Aydın Akar’dan(56) haber alamayan yakınları, evvelki gece yarısı meskenine gitti. Yakınları, Akar’ı yerde yüzüstü kanlar ortasında yatarken bulunca jandarmaya bildirdi.

Konuta giden takımlar, Akar’ın aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Akar’ın cesedinin üzerinde, ‘Sapıktı, Allah taksiratını affetsin’ yazılı not bulundu.

Tekirdağ Kent Hastanesi’nin morguna kaldırılan Akar’ın cesedinde 20’den çok bıçak darbesi olduğu ve boğazının kesildiği belirlendi.

Vilayet Jandarma Komutanlığı Jandarma Kabahat Araştırma Timi (JASAT) ile Kumbağ Jandarma Karakol Komutanlığı grupları, olayla ilgili çalışma başlattı.

CİNAYET SİLAHIYLA YAKALANDI

Bölgedeki güvenlik kameralarının imgeleriyle Plaka Tanıma Sistemi’nden (PTS), cinayet şüphelisinin İstanbul’da yaşayan A.D.(31) olduğu belirlendi. Jandarma, İstanbul’da düzenlediği operasyonla A.D.’yi, kaldığı otelde cinayette kullandığı bıçakla yakaladı.

Tekirdağ’a getirilen ve ‘uyuşturucu kullanma, yaralama ve hakaret’ cürümlerinden kaydı bulunduğu belirlenen A.D., sözünde, 2015-2016 yılları içinde Akar’ın İstanbul Zeytinburnu’nda işlettiği bir pastanede yanında çalıştığını söylemiş oldu.

“YANINDA ÇALIŞIRKEN TACİZ ETTİ”

Pastanede çalışırken Akar’ın kendisini taciz ettiğini öne süren A.D., “O olayı unutmadım. Akar’ın izini kaybetmiştim, yaptığım araştırmada Tekirdağ’a geldiğini öğrendim. Konuşmak için meskenine geldim ve konuştuk. çabucak sonrasında da bıçaklayarak öldürdüm” dediği açıklandı.

TUTUKLANDI

Jandarmadaki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen A.D., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklandı.