Sıvı yağlarda büyük indirim! Bu fırsatı kaçıran pişman olur: 1 litrelik Ayçiçek yağı 99 TL, alan yaşadı

bencede

New member
Yükselen yağ meblağları daha sonrası vatandaşlar indirimli eserleri araştırmaya başladı. Her ne kadar muhakkak bir oranda indirim yapılsa da vatandaşlar bundan pek mutlu olmuyor. Hususla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinde indirim olacağını söylemişti. Şuan için Tarım Marketlerde 5 litrelik yağ 135 TL’den satılıyor. Bugün başlatılan bir kampanyada ise 4 litre sıvı yağ yalnızca 99 TL’den satılıyor. Bu fırsatı kaçıran pişman olur! Yalnızca bir hakkınız var. İşte kampanyanın bilgileri…

AYÇİÇEK YAĞLARINDA DEV İNDİRİM

Trendyol Market’te başlatılan kampanyaya nazaran 4 litrelik Yudum markalı Ayçiçek yağı 174,90 TL’den 139,90 TL’ye düştü. bununla birlikte birinci sefer buradan alışveriş yapacak olanlara bir indirim daha yapılacağı açıklandı.

SADECE BİR DEFA ALABİLECEKSİNİZ!

Öte yandan Trendyol süratli markette 4 litrelik yudum ayçiçeği yağı birinci alışverişlere özel sepette 99 TL’den satışa sunuluyor. Lakin her hesaptan yalnızca bir sefer satın alınabilecek. bununla birlikte o hesabın birinci alışverişi olması gerekecek.

YAĞLARIN İNSAN BEDENİNE YARARLARI

Yağlar insan bedenindeki hücre, doku ve organların yapılarında yer aldıklarından, hayatın sürdürülebilmesi ve bedenin değişik fonksiyonlarını sağlıklı bir biçimde yerine getirebilmesi için, alınması gereken besin öğeleridir.

Yetişkin insan bedeninin ortalama %18’i yağdır. Genelde bayanların bedeninde erkeklere bakılırsa daha epeyce yağ bulunur. İnsan harcadığından hayli yediğinde bedenin yağ oranı artar, harcadığından az yediğinde ise azalır. Bu niçinle beden yağı, insanın esas güç kaynağıdır. Güç kaynağı kâfi alınmadığında, bedendeki yağ deposu kullanılır.

• Yağ en epey güç veren besin öğesidir.
  • Vitaminlerin bir kısmı bedene yağla alınır.
  • Yağ mideyi yavaş terk ettiğinden doygunluk hissi verir.
  • Derialtı yağı beden ısısını denetim eder ve süratli kaybını önler.
  • Yağın yapı taşlarının kimileri, bedenin tertipli çalışmasında aktifliği olan kimi hormonların üretimi için gereklidir.