Karısının boğazını kesen koca: Allah şifa versin, epey seviyorum

Beykozlu

New member
Aksaray’da dün öğlen saatlerinde bir apartmanın 4. katında edinilen bilgiye bakılırsa, Döndü Ö. (45) ile eşi Yüksel Ö. (46) içinde ailevi sebeplerden dolayı tartışma başladı.

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi kararı Yüksel Ö., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşine saldırdı. Bıçakla evvel eşinin boğazını kesen Yüksel Ö., sonrasındasında karın ve kollarından olmak üzere eşini 4 başka yerinden bıçakladı. Bu sırada anne ve babasının hengamesini ayırmak için uğraş eden 16 yaşındaki A.Ö. de müdahale ederken babasının elindeki bıçakla elinden yaralandı. Olayın akabinde kayıplara karışan Yüksel Ö., polis ve jandarma gruplarının yaptığı ortak çalışmayla yakalandı. Hastaneye kaldırılan Döndü Ö.’nün ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

“BİR ANLIK ÖFKEMİN ESİRİ OLDUM”

Emniyetteki sözünün akabinde Aksaray Adliyesi’ne sevk edilen Yüksel Ö., polis aracından inerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Kamera kayıtta mı?” diye sordu.

Akabinde konuşmaya başlayan Yüksel Ö. şunları söylemiş oldu: “Eşime Allah şifa versin. 25 yıllık çocuklarımın anasına bu biçimde bir şey yaptığım için epeyce pişmanım. Bir anlık öfkemin esiri oldum. Öfkeme sahip çıkamadım. Ben de bu biçimde olsun istemezdim. Aslında niyetim kendime ziyan vermekti. Daha evvel de yaptım, başımı tekraren duvara vurdum ona ziyan vermeyim diye, bunu kendisi de fazlaca uygun bilir. Lakin o an kendimi dışarı atıp çıkıp gidemedim. Onun gitmesine pürüz olmak istedim. Konuttan gitmek istiyordu. Mahzur olamadım. Çok pişmanım, kendisini epey seviyorum.”

bayanın durumunun ağır olduğu ve ağır bakımda ömür uğraşı verdiği öğrenildi. Elinden yaralanan kızı ise tedavisinin akabinde taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.