Erdal Bahçıvan İSO Lideri seçildi

bencede

New member
Çift listenin yarıştığı seçimde, İSO İdare Şurası Lideri Erdal Bahçıvan, 56’ya karşı 74 meclis üyesinin oyu ile lider seçildi. İSO İdare Konseyi Lideri Erdal Bahçıvan, seçimlerin akabinde yaptığı değerlendirmede şunları söylemiş oldu: “2022-2026 çalışma devri için İSO Meclis üyelerimizin teveccühleri ile idare konseyi başkanlığına seçildim. Dayanakları için başta meclis üyelerimiz olmak üzere tüm endüstrici dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rekabetin ve yarışın kurumlara her vakit dinamizm kazandırdığını düşünüyorum. Yıkıcı olmayan rekabet toplumları, kurumları ve bireyleri daima ileriye götürmüştür. Şunu bilhassa vurgulamak isterim ki İSO’nun 70 yıllık uzun tarihinde nezaket, dostluk her vakit galip gelmiştir. Bugün de İSO’nun hiç değişmeyen galipleri bir daha bu iki kıymet olmuştur.” İSO’da 2022-2026 yılları içinde nazaranv yapacak olan İdare Heyeti Asil Üyeleri; Erdal Bahçıvan, İrfan Özhamaratlı, Kemal Akar, Cemal Keleş, Sultan Zirve, Vehpi Canpolat, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Faruk Sarı ve Murat Çökmez oldu. İSO İdare Konseyi Yedek Üyeleri ise Kenan Baytaş, Sadettin Kaşıkırık, Yalçın Çağlar, Suat Öztürk, Mehmet Şenocak, Aydın Aslandağ, Fuat Küçük, Adem Genç, Kerim Çolakoğlu ve Abdurrahman Uzun’dan oluştu. Seçkin Yılmaz ise İSO Meclis Lideri seçildi.