Düğün Yapacaklar Altın Felaketine Hazır Olun! İslam Memiş Rekor Kıracak Seviyeyi Verdi! Gram Altın Showu Başlıyor

bencede

New member
Gram altın son yılların en yüksek düzeyine ulaştı. Baskılanan emtia araçları yükselişe geçerken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, bilhassa gram altın yatırımcılarına kritik bir açıklamada bulundu. Düğün yapacaklar uygun alış tarihini beklerken Memiş, üzen haberi verdi. Sarma olmayacağını söz eden Memiş, bakın gram altın için hangi seviyeyi verdi?

GRAM ALTIN ALACAKLAR DİKKAT

Gram altın fiyatlarında 1020-1040’ı lira düzeylerinin talip edilmesi gerektiğini söz eden Memiş, 1000 lira sayısını bekleyenlere ise ikazda bulundu. “1000’in altına sarkma ihtimalini hayli zayıf görüyorum” diyen İslam Memiş, yeni rekorlara da dikkat çekti. Memiş, “Yeni rekorlarını kırabilir yılın son çeyreğinde. Fiyat farkları da göz önünde bulundurulmalı. 1 yıl daha sonrası için düğün hazırlığı yapanların altın üzerinden yatırım yapması gerekiyor. Yıllık getiriyi göz önünde bulundurunca 1 yıl öncesinden hazırlık mantıklı olur.” tabirlerini kullandı.

FED KRİPTO PARALARI BASKILIYOR

Yaşanılan Enflasyonist ortamın bitme ihtimalini epeyce zayıf olduğunu lisana getiren İslam Memiş, FED kararlarının takip edilmesi gerektiğini belirtti. Son periyotlarda kripto paralarda yaşanan düşüşlerin FED baskısından kaynaklı olduğunu kaydeden Memiş, “Bu süreçte ben en az 1 yıl daha baskı altında kalma ihtimalini yüksek görüyorum. kuvvetli dolar Fed’in de işine yaramıyor, orta ara işin içine gireceklerdir. Beklemek daha avantajlı.” dedi.

BORSADA RİSKİ FİYATLANMA

Borsadaki fiyatlanmaların daha riskli olduğunu kaydeden Memiş, düzeltme hareketinin çabucak hemen gelmediğini söylemiş oldu. Yabancı yatırımcılar da borsaya giriş yaptığını söz eden Memiş, acemi yatırımcıların buna dikkat etmesi gerektiğini kelamlarına ekledi. 6 ay vadeyi göz önünde bulundurmak gerektiğini savunan Memiş, “Enflasyona karşı borsanın önemli manada yatırımları koruduğu bilinmekte. Son 20 yılda altından daha sonra enflasyona karşı en çok koruya borsa oldu. Birinci sırada vade kıymetli, ikinci sırada teknik dayanak kıymetli. Sanayi tarafı, bilişim tarafı değerli. Bilhassa güç şirketlerini önemsiyorum.” yorumunda bulundu.