Çakılan Gram Altın O Tarihte Tepe Yapacak! İslam Memiş “Fiyatlanma Başladı” Dedi Dehşetli Sayısı deklare etti… Eylül Kavuracak

bencede

New member
Eylül ayında piyasalarda resesyon fiyatlanmasının yaşanacağını belirten Memiş, gram altın ve başka kıymetli metallerde önemli fiyat artışlarının olacağını belirtti. Gram altın için yıl sonu kestirimi veren Memiş, düğün yapacakları da şimdiden uyardı.

FİYATLARA RESESYON HAMLESİ

Eylül ayının erken geldiğini tabir eden İslam Memiş, resesyon uyarısı yaptı. Resesyonun emtialar üstündeki fiyatlanmalara yansıyacağını belirten Memiş, “Eylül itibariyle global para piyasalarında epeyce farklı gelişmeleri konuşacağız” dedi.

GRAM ALTINDA 900’LÜ DÜZEYLER GELECEK Mİ?

Gram altında yaşanan düşüş için yeni düzeyler veren İslam Memiş, bankadan fiziki altın alanlara makas aralığına dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Dolar karşısında tüm emtialarda baskılanma yaşandığını söz eden Memiş, yatırım için manipüle edilen yatırım araçlarını tavsiye etti. Gram altın almak isteyenlere düzeylere veren Memiş “1.000 liraya gram altın almak için gram altının 985 liraya gerilemesi gerekiyor. Ben bu ihtimali zayıf görüyorum. Gram altın hem dolardan tıpkı vakitte onstan besleniyor. Şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan dolayı düşüyor.” sözlerini kullandı.

DÜĞÜN YAPACAKLAR DİKKAT

Düğün yapacaklar için fırsat vaktini veren İslam Memiş, yıl sonunda gram altının yükseleceği varsayımı yinedan bir dahaledi. Gram altında iddiam değişmedi diyen Memiş, “Yılsonu gram altın 1.400 lira iddiam değişmedi. Doların karşısındaki tüm enstrümanlarda manipüle edilmiş fiyatlar görüyorum. Yatırım için bu enstrümanları ön planda tutuyorum” diye konuştu.